Tuesday, 18 September 2018

Higher Secondary Lab Assistant exam Questions - Kerala PSC

Kerala PSC Higher Secondary Lab Assistant exam Recently asked Questions(exam held on 15/9/2018)

1.What is the study of diseases called?
Answer: pathology

2. Niti aayog was formed on?
Answer: 2015 january 1

3. Which day is celebrated as Human rights day?
Answer:  December 10

4. Ajanta Caves related to which religion?
Answer: Buddhist

5. Name the country with longest national anthem ?
answer: Greece

6. Only Asian country through which equator passes ?
Answer: Indonesia

7.Which is the first planned city in india?
Answer:  chandigarh

8. Which day is celebrated as World Water day?
Answer: March 22

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management